Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Γιαννιτσά Πέλλας, σε ένα μέρος δηλαδή που μου επέτρεψε να έχω την εμπειρία, από πρώτο χέρι, των διατροφικών συνηθειών, τόσο σε ένα μικρό ημι-αγροτικό μέρος όσο και σε μία πόλη.

Σπούδασα στο ΑΤΕΙ Κρήτης, στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας από όπου και αποφοίτησα το 2011. Έκτοτε παρακολουθώ διαρκώς και πολύ στενά τις νέες εξελίξεις του κλάδου της διαιτολογίας συμμετέχοντας στα εγκυρότερα συνέδρια και επιστημονικές ενημερώσεις του χώρου.

Το 2015 απόκτησα τον τίτλο ‘’Master Practitioner in Eating disorders and Obesity” εξειδίκευση στη διατροφική διαχείριση ατόμων με διατροφικές διαταραχές και παχυσαρκία από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) υπό την πλήρη εποπτεία του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED).

Το 2016 εκπαιδεύτηκα στη Διατροφική Iατρική,από το European Institute of Nutritional Medicine.(Ε.Ι.Νυ.Μ).

Από το 2018 έχω το δικό μου κανάλι στο youtube όπου ανεβάζω τακτικά βίντεο σχετικά με την υγιεινή διατροφή.

Το 2019 απέκτησα τον τίτλο ”Ειδικός αθλητικής διατροφής” σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο PeakPerformance .

Στο τέλος της ίδιας χρονιάς παρακολούθησα το σεμινάριο“Τεχνικές Coaching στην καθημερινή διαιτολογική πράξη”,από τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, το οποίο αποσκοπεί στο να μπορώ να εμπνέω τον διαιτώμενο στο πως να κάνει πράξη τις πληροφορίες που του δίνονται και να τον βοηθήσω να βρει το όραμα του.

Στις αρχές του 2020 παρακολούθησα έναν κύκλο σεμιναρίων στη’‘Διαχείριση νεφροπαθών ασθενών”  από το Κέντρο εκπαίδευσης και αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών ,με εισηγήτρια την Καρακικέ Κατερίνα.

Παράλληλα στις αρχές του 2020 παρακολούθησα έναν κύκλο σεμιναρίων με τίτλό “Η Vegan διατροφή και η εφαρμογή της από το Α εώς το Ω”,από την ειδική του είδους Σοφία Κανέλλου.

Όντας ενεργό μέλος της κοινωνίας, δραστηριοποιούμαι ιδιαίτερα στα σχολεία όπου δίνω ομιλίες/παρουσιάσεις, σε μαθητές και γονείς, για σωστή ενημέρωση πάνω στο ρόλο της διατροφής στην υγεία. Παράλληλα, έχω συχνά την ευκαιρία να μοιράζομαι τις επιστημονικές μου γνώσεις και απόψεις αρθρογραφώντας σε εφημερίδες και περιοδικά.

Από τα τέλη του 2014 διατηρώ το προσωπικό μου διαιτολογικό γραφείο,με έδρα τα Γιαννιτσά. Στον χώρο αυτό παρέχω διατροφική εκπαίδευση και υποστήριξη σε όσους ζητούν την επαγγελματική μου βοήθεια.